Opiskelija-asunto Osakassa

Majoitusmahdollisuuksia Osakassa

HANAKO-verkoston pääpartneri Osakassa Yume Smile Ryusei Fukushikai Group tarjoaa opiskelijoille majoitusta heidän opiskelija-asunnossa. Asunto sijaitsee yrityksen pääkonttorin lähellä pienkerrostalossa viidennessä kerroksessa osoitteessa1-1-30 Yuzato, Higashisumiyoshi Ward, Osaka City 546-0013 (Yuzato). Talossa on hissi.

Asunnossa on neljä yhden tai kahden hengen huonetta, yhteinen keittiö ja olohuone, kylpyhuone (kylpyamme) ja WC. Makuuhuoneissa on tavallinen sänky (eräässä huoneessa myös tatami), tyynyt, peitot ja lakanat. Itse pitää ottaa mukaan pyyhkeet (käsi- ja kylpypyyhkeet). Kylpyhuoneessa on tavalliset pesuvälineet (saippua, shampoo) ja hiustenkuivaaja. Keittiössä on liesi, mikrouuni, vedenkeitin ja tarpeelliset ruokailuvälineet, WC:ssä pesukone.

Asunnossa ei toimi WiFi, se pitää itse tilata ennen majoitusta tai RF tilaa sen puolestanne. WiFi maksetaan henkilökohtaisesti.

Majoituksen hinta oli keväällä 2017 vuorokaudesta 2,200 JPY (jeniä). Majoitus maksetaan henkilökohtaisesti paikan päällä käteisellä.

【Accommodation】

・Address:5th floor,

・You take public transportation to commute

・Things to bring:Bath towels, hand towels or any other towels you may need

(Amenities provided: Body soap, shampoo, detergent, hair drier)

・2,200 yen per night (including tax)

 

【About WiFi】

The accommodation site does not offer WiFi access, therefore it is necessary to rent a pocket WiFi. ①You can apply on your own before departure or, ②We can arrange it in advance for you. (Please pay the WiFi rental fee together with the accommodation fee.)

※①For your reference: “ANYFi” https://www.anyfi.jp/airport_en/index.html

※As for ②, a two-month rental would be around 12000 yen. Please let us know if you wish ② in advance.