Linkit

Finnish Chamber of Commerce in Japan

Kauppakamari tarjoaa verkkosivuillaan englanniksi ajankohtaista tietoa ja oppaita Suomen ja Japanin välisestä liiketoiminnasta ja kaupasta.

Japan-guide.com

Japania monipuolisesti englanninkielellä esittelevä sivusto, jonka aiheina ovat mm. matkailu, opiskelu ja asuminen.

Japania ry

Sivustolla on tietoa yhdistyksen julkaisuista, matkoista, harrastukista, kursseista ja apurahoista.

Japanilaisen Kulttuurin Ystävät

Yhdityksen tarkoituksena on tehdä tutuksi japanilaista kulttuuria ja edistää sen tutkimusta Suomessa sekä tarjota suotuisat puitteet suomalais-japanilaiselle vuorovaikutukselle. Sivusto tarjoaa tietoa yhdistyksen järjestämästä harrastustoiminnasta.

Japanispesialisti

Suomenkielinen sivusto sisältää runsaasti käytännönläheistä tietoa Japaniin matkustaville.

Japanin Suomen-Suurlähetystö

Sivustolla on tietoa mm. opiskelusta Japanissa, apurahoista, Japanin kielen opiskelusta Suomessa sekä kirjastossa lainattavana olevista Japani-aiheisista kirjoista, videokaseteista, DVD-levyistä ja diakuvista.

Jinpuu

Omnian opiskelijan Jacob Fakehin kuvia työssäoppimisjaksolta Chibassa sijaitsevassa Jinpuu -nimisessä viherrakennusyrityksessä 26. maaliskutta – 1. kesäkuuta 2012.

http://jinpuu.biru.officelive.com/seminar8.aspx

http://ameblo.jp/taiyoumiteru/page-2.html

http://ameblo.jp/niwantotsushin/

Kanjikaveri – Opi Japania

Sivustolla voi opiskella japanin alkeita: sekä kielioppia että japanin kirjoittamista. Sivuilla on ohjeet hiragana- ja katakana-tavumerkkien kirjoittamiseen sekä ohjeet 500:n kiinalaisperäisen kanji-merkin kirjoittamiseen ja oppimiseen.

Learning Supplements

Hienosti toteutettu englanti-japani -äänisanakirja, jonka avulla voi harjoitella numeroita, laskemista, rahayksiköitä, sukulaisuussuhteita, verbejä, adjektiiveja jne.

Nipponia Magazine

Englanninkielinen julkaisu, joka sisältää laajan valikoiman artikkeleita Japanin kulttuurista, matkailusta, taiteista, maantieteestä, tieteestä ja teknologiata sekä opiskelusta ja työskentelystä Japanissa.

Statistical Handbook of Japan

Japanin Tilastollinen Vuosikirja tarjoaa selkeän katsauksen nykypäivän Japaniin. Kirja sisältää taulukoita, kaavioita, karttoja ja valokuvia, jotka kuvaavat mm. väestörakennetta, taloutta, yhteiskunnallista muutosta ja kulttuuria. Kirja julkaistaan vuosittain elo-syyskuussa.

Suomalais-Japanilainen yhdistys

Suomenkielinen sivusto sisältää tietoa yhdistyksen järjestämistä kursseista (kieli, matkailu, kokkaus) ja retkistä sekä matkailusta, kulttuurista ja japanilaisesta ruuasta.

Suomen Japanin instituutti

Suomen Japanin Instituutti (SJI) edistää Suomen ja Japanin välistä yhteistyötä tutkimuksen, korkeakoulutuksen, taiteen ja kulttuurin alalla. Instituutti kannustaa maidenvälisiin yhteishankkeisiin sekä edistää tutkija-, opiskelija- ja taitelijaliikkuvuutta.

Suuntana Japani

Suuntana Japani -opas on suunnattu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta Japanissa. Oppaassa on tietoa myös muista mahdollisuuksista lähteä Japaniin.

Mukana Hanakossa

Hankkeeseen osallistuvat kumppanit

Koordinaattori
Sirje Hassinen | sirje.hassinen@omnia.fi
Espoon seudun
koulutuskuntayhtymä Omnia
InnoOmnia, PL 77710
02070 Espoon kaupunki

Viimeisimmät tekstit

© Hanako Suomi-Japani Network